Nieuwsoverzicht


Vier maal per jaar brengt de veiligheidsregio een nieuwsoverzicht uit met daarin de actuele gebeurtenissen op het gebied van Industriële veiligheid en werken met gevaarlijke stoffen, één of twee interessante thema's wat dieper uitgelicht en een terug- en vooruitblik op interessante bijeenkomsten op het vakgebied.

Interesse om in de mail een link naar dit nieuwsoverzicht te ontvangen? Of wil je juist je hiervoor afmelden. Stuur dan een mailtje naar industrieleveiligheid@brwbn.nl.

industrie

Nieuwsoverzicht Q3 2019

Een overzicht van alle actualiteiten en bijeenkomsten op het thema Industriële veiligheid in juli, augustus en september 2019. In dit overzicht vindt u onder andere nieuws over veiligheidsbewust bekwaam handelen en een incidentenanalyse bij majeure risicobedrijven.

Nieuwsoverzicht mei en juni 2019

Een overzicht van alle actualiteiten en bijeenkomsten op het thema Industriële veiligheid in mei en juni 2019. In dit overzicht vindt u onder andere nieuws over vergunningplicht rondom brandcompartimentenring en de uitkomsten van een aantal netwerkbijeenkomsten.

Nieuwsoverzicht maart en april 2019

Een overzicht van alle actualiteiten en bijeenkomsten op het thema Industriële veiligheid in maart en april 2019. In dit overzicht vindt u onder andere nieuws over de verbreding van de Safety deal (subsidieregeling) naar risicorelevante bedrijven en toelichting op de table-top oefening 'Geen nood bij damp'

Nieuwsoverzicht januari en februari 2019

Een overzicht van alle actualiteiten en bijeenkomsten op het thema Industriële veiligheid in januari en februari 2019. In dit overzicht vindt u onder andere nieuws over de vernieuwde PGS 13 regelgeving en het effect van het toepassen van brandcompartimentering.