Webinar 20 mei: 'Hoe het NET-WERKt'

Veiligheidsregio Brabant-Noord organiseert in samenwerking met inspirerende partners het webinar 'Hoe het NET-WERKt' op donderdag 20 mei.

webinar

Voor wie?

Voor iedereen in Brabant met interesse in of betrokkenheid bij thema’s als zelfredzaamheid, veerkracht en weerbaarheid binnen het werkveld van gezondheid en veiligheid.

Programma

Het programma duurt van 10:00 tot 12:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur. Gedurende het webinar kunt u meepraten via de chat en worden ook aan u vragen gesteld. Bekijk hier het programma (pdf, 406 kB) (pdf, 406 kB). Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Aanmelden

Meld u aan door te mailen naar weerbaresamenleving@vrbn.nl onder vermelding van je naam, functie en organisatie. Kort voor aanvang van het webinar ontvangt u een link waarmee u kunt inloggen.

Terugkijken

Bent u niet in de gelegenheid dit webinar live te volgen? Vraag dan de inloglink aan om deze op een later tijdstip terug te zien. Kent u iemand voor wie dit webinar ook interessant is, stuur de uitnodiging dan gerust door.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via weerbaresamenleving@vrbn.nl of telefonisch met programmamanager Tjerk de Laat via 06-24584432.