Nieuwsbrief Veiligheidsregio Brabant-Noord, nr 3

Gepubliceerd op 8 februari 2023

De februari-editie van de nieuwsbrief Veiligheidsregio Brabant-Noord is verschenen. In deze editie blikt directeur Marie-Louise van Schaijk vooruit op de komende periode. Daarnaast lees je meer over hoe wij risico’s in de maatschappij monitoren, de toekomstverkenning crisisbeheersing en hoe we voorbereid zijn op het natuurbrandseizoen.

Iedere dag werken we samen met onze partners aan een veilige Brabantse leefomgeving. In deze nieuwsbrief laten we zien hoe we dat doen.

Wist jij dat brand het meest voorkomt bij ouderen en hulpbehoevenden? De brandweer leidt jaarlijks ambassadeurs op om brandrisico’s te herkennen en hoe daarmee om te gaan, zodat ze ouderen kunnen helpen om brandrisico’s in huis te voorkomen. Meer informatie over de training Ambassadeur brandveilig leven – speciaal voor professionals en vrijwilligers – lees je in deze nieuwsbrief.

Bekijk hieronder de februari-editie. Klik op de afbeelding of download (pdf, 1.5 MB) de PDF-versie. De vorige edities lees je terug op onze website.

Aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg de nieuwste ontwikkelingen binnen regio Brabant-Noord. De eerst volgende editie verschijnt in het voorjaar.

Nieuwsbrief-VeiligheidsregioBrabant-Noord-nummer3