Werken bij

In Veiligheidsregio Brabant-Noord wonen, werken en verblijven ruim 650.000 inwoners. Samen met 1200 collega’s, waaronder ruim 900 brandweervrijwilligers, werken we doel- en toekomstgericht samen aan veiligheid. Veiligheidsregio Brabant-Noord is een wendbare en lerende netwerkorganisatie. Een organisatie waar het plezierig werken is, je ruimte krijgt om je te ontwikkelen en werkt met collega’s die allemaal betrokken, betrouwbaar, deskundig en paraat zijn.

Wij zijn het gewend om eigenaarschap te tonen, ondernemend te zijn en elkaar feedback te geven. We werken daar en wanneer het nodig is, op locatie of online. En we vinden het vanzelfsprekend om in ons gedrag en onze keuzes, zichtbaar bij te dragen aan een duurzame en veilige (leef)omgeving. Samen met onze partners in de regio.

Vacatures

De vacatures van de veiligheidsregio en van de brandweer Brabant-Noord staan op Veiligheidsregio & Brandweer Brabant-Noord (werkeninnoordoostbrabant.nl) en op de website van de brandweer.

Brandweervrijwilligers

We zijn altijd op zoek naar brandweervrijwilligers. De brandweer is 7 dagen per week 24 uur per dag paraat om de veiligheid in jouw woonplaats te garanderen. Om paraat te blijven, zijn vrijwilligers onmisbaar. Mannen én vrouwen; mensen die zich betrokken voelen bij hun woon- en werkomgeving en zich daarvoor willen inzetten. Wil je meer weten over het mooie brandweervak? Kijk op de website.

Stageplaatsen

Veiligheidsregio Brabant-Noord biedt ruimte aan studenten om stage te lopen. Heb je interesse? Stuur ons dan een motivatiebrief met CV naar vacatures@vrbn.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over de rol van een veiligheidsregio en wat wij doen? Lees dan hier verder.