Werken bij

Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van alle mensen die in onze veiligheidsregio wonen, werken en verblijven? Dan is een baan bij Veiligheidsregio Brabant-Noord misschien iets voor jou.

Wij zijn een dynamische organisatie die qua werkzaamheden zoveel mogelijk rekening houdt met ontwikkelingen in de samenleving. Onze gespecialiseerde medewerkers krijgen veel ruimte voor initiatieven.

Vacatures

Onze vacatures vind je op de website werkeninnoordoostbrabant.nl, onder de vlag van Brandweer Brabant-Noord. (Scroll naar beneden voor de nieuwste vacatures)

Brandweervrijwilliger worden?

Brandweer Brabant-Noord maakt onderdeel uit van onze veiligheidsregio. We zijn altijd op zoek naar brandweervrijwilligers. De brandweer is 7 dagen per week 24 uur per dag paraat om de veiligheid in jouw woonplaats te garanderen. Om paraat te kunnen blijven, zijn vrijwilligers onmisbaar. Mannen én vrouwen; mensen die zich betrokken voelen bij hun woon- en werkomgeving en zich daarvoor willen inzetten. Wil je meer weten over het mooie brandweervak, kijk op brandweer.nl/brabant-noord/werken-bij

Stageplaatsen

Veiligheidsregio Brabant-Noord biedt ruimte aan studenten om stage te lopen. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een motivatiebrief met CV naar vacatures@vrbn.nl.