Werken bij

Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van alle mensen die in onze veiligheidsregio wonen, werken en verblijven? Dan is een baan bij Veiligheidsregio Brabant-Noord misschien iets voor jou.

Wij zijn een dynamische organisatie die qua werkzaamheden zoveel mogelijk rekening houdt met ontwikkelingen in de samenleving. Onze gespecialiseerde medewerkers krijgen veel ruimte voor initiatieven.

Vacatures

Klik hier voor het huidige aanbod aan vacatures.

Altijd op zoek

Van sommige collega's hebben we nooit genoeg. We zijn altijd op zoek naar brandweervrijwilligers. De brandweer is 7 dagen per week 24 uur per dag paraat om de veiligheid in jouw woonplaats te garanderen. Om paraat te kunnen blijven, zijn vrijwilligers onmisbaar. Mannen én vrouwen; mensen die zich betrokken voelen bij hun woon- en werkomgeving en zich daarvoor willen inzetten.

Meer weten?

Je bent van harte welkom op de brandweerkazerne bij jou in de buurt. Kom eens langs voor een praatje of meld je meteen aan bij po@brwbn.nl.

Stageplaatsen

Veiligheidsregio Brabant-Noord biedt veel ruimte aan studenten om stage te lopen. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een brief met CV naar po@brwbn.nl.