De kracht van het samenwerken

Gepubliceerd op 20 april 2021

De veiligheidsregio’s Midden- en West-Brabant, Brabant Zuidoost en Brabant-Noord werken samen aan een veilige provincie Noord-Brabant. In het project Risicorelevante bedrijven bundelen zij de krachten en werken met omgevingsdiensten en waterschappen aan het verhogen van de veiligheid bij risicorelevante bedrijven. Dit zijn bedrijven die gevaarlijke stoffen produceren, opslaan of gebruiken in hun productieproces. Door het delen van kennis, te bouwen aan een gezamenlijk netwerk en bedrijven te faciliteren en ondersteunen, worden risico’s in kaart gebracht en voorkomen.

Het project heeft een looptijd van vijf jaar. Op dit moment is het project halverwege, een goed moment voor de veiligheidsregio’s om te laten zien wat ze tot op heden hebben bereikt. Het overzicht toont de belangrijkste tussentijdse resultaten van de periode 2018-2020. Naast de gezamenlijke resultaten, zijn de ook de activiteiten per veiligheidsregio zichtbaar.

Kracht van samenwerken

(klik op de afbeelding voor de PDF-versie)

Meer informatie?

Voor vragen over dit project, de samenwerking, of een specifieke aanpak, methode of activiteit kun je contact opnemen met één van de specialisten Industriële Veiligheid via e-mail risicobeheersing@brwbn.nl of telefoonnummer 088 0208103.