Risicobeheersing presenteert resultaten 2022

Gepubliceerd op 2 februari 2023

Samen werken we aan veiligheid, ook het afgelopen jaar. Sector Risicobeheersing heeft haar activiteiten van 2022 gebundeld in een jaaroverzicht.

In 2022 zijn we bij Risicobeheersing weer volop bezig geweest om het (brand)veiligheidsniveau in de regio te verhogen. Zo zijn we gestart met de hernieuwde Risicogerichte Toezichtstrategie Brandveiligheid 2022-2025 en is het Programma Omgevingswet afgerond en zijn we daarmee goed voorbereid op de inwerkingtreding van de Omgevingswet. Ook hebben we een bijdrage geleverd aan de brandveiligheid bij crisisnoodopvanglocaties. Daarnaast zijn er nog vele andere projecten gestart en/of afgerond. Lees hier meer over in ons jaaroverzicht 2022 (pdf, 13 MB).

In het jaaroverzicht zijn allerlei resultaten en cijfers terug te vinden over de werkzaamheden die we het afgelopen jaar als Risicobeheersing hebben verricht. Zo hebben we bijvoorbeeld 1154 controles (fysiek of zelfscan) uitgevoerd vanuit onze Risicogerichte Toezichtstrategie Brandveiligheid, hebben we 138 keer geadviseerd op evenementenvergunningen en zijn er 89 voorlichtingen Brandveilig Leven georganiseerd.

Eén overzicht

Benieuwd naar alle resultaten? Klik op onderstaande afbeelding, dan opent een interactief document waarin je door op de buttons te klikken meer te weten komt over onze prestaties en activiteiten. Bekijk alle cijfers, ook per gemeente, en lees meer over de succesvolle projecten.

Risicobeheersing presenteert resultaten 2022

Vragen?

Vragen over het jaaroverzicht van Risicobeheersing? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Risicobeheersing, via risicobeheersing@brwbn.nl of bel 088 020 8103.