Vijf ambities

Met vijf ambities werken we toe naar een duurzame toekomst in 2040.

samenduurzaam

Samen voor de toekomst

samen voor de toekomstSamen zorgen wij voor vandaag én voor de wereld van morgen. We zorgen net zo goed voor onszelf als voor de veiligheid binnen onze regio. Dat kan alleen door samen mentaal en fysiek fit te zijn.

Wij bieden gelijke kansen aan iedereen en stimuleren de diversiteit onder onze collega’s.

Fossielvrij en schoon

fossielvrij en schoonAl onze energie is 100% schoon en komt van natuurlijke bronnen. Onze gebouwen wekken voldoende energie op voor al ons eigen gebruik.

Schoon en slim

schoon en slimWe kiezen de manier van samenwerken die het beste past; fysiek of digitaal. Als we ons verplaatsen doen we dat 100% schoon. Ook ons materieel is 100% schoon. Onze leveranciers zijn aantoonbaar duurzaam en we zoeken ze waar mogelijk dicht bij huis.

Gezond en circulair

gezond en circulairWe verspillen niets en hergebruiken zoveel mogelijk. Wanneer we nieuwe producten aanschaffen kiezen we voor materialen die niet schadelijk zijn voor mens en natuur. Wij kijken daarbij naar de gehele (productie)keten.

Groen en in balans

groen en in balansOnze gebouwen en terreinen zijn groen. Het zijn ontmoetingsplekken waar we prettig werken, bewegen en oefenen. Buiten geven we ruimte aan de natuur. Onze daken zijn groen en regenwater wordt opgevangen voor de tuinen en bluswater.

Terug naar pagina Samen duurzaam