Terugblik webinar 20 mei 2021: Hoe het NET-WERK(t)

Gepubliceerd op 21 april 2021

Op donderdag 20 mei vond het webinar Hoe het NET-WERK(t) plaats. Ruim 140 geïnteresseerden hebben hieraan deelgenomen. Dit webinar was de kick off van het programma Weerbare Samenleving. Een programma dat alleen succesvol kan zijn als we binnen én buiten de regio de handen ineen slaan. Daar hebben we nu een goed begin mee gemaakt. Op deze pagina vind je de presentaties die zijn gegeven:

Daarnaast kun je hier het webinar terugkijken. Doe daar vooral je voordeel mee en voel je vrij om alle informatie te delen met iedereen voor wie het interessant kan zijn. Kennis delen is namelijk kracht!

De komende weken werken wij verder aan de uitrol van ons programma. Je gaat dus zeker nog meer over ons horen en lezen. En wil je er zeker van zijn dat je niets mist over het programma Weerbare Samenleving, meld je dan bij ons aan. Dan kan heel eenvoudig door te mailen naar weerbaresamenleving@vrbn.nl. Zet in de mail je contactgegevens en in de onderwerpregel: weerbare- en redzame samenleving. Dan houden wij je op de hoogte van alle programmanieuwtjes en ontwikkelingen.

We starten ook met de voorbereidingen voor een volgend webinar in het najaar. Binnenkort weten we meer over datum en tijd. Suggesties voor onderwerpen zijn van harte welkom. Mail deze naar weerbaresamenleving@vrbn.nl.